Royal-Cravates

Welcome to Croatian military forum: Royal-Cravates

Join the forum, it's quick and easy

Royal-Cravates

Welcome to Croatian military forum: Royal-Cravates

Royal-Cravates

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Croatian military forum


  Nisu članica NATO: Izrael

  Admin
  Admin
  Admin


  Posts : 529
  Join date : 04.03.2016
  Age : 43
  Location : Zagreb

  Nisu članica NATO: Izrael Empty Nisu članica NATO: Izrael

  Postaj by Admin sub tra 30, 2016 4:00 pm

  Prvi F-35I "Adir" za Izrael


  U prosincu ove godine, Izraelsko ratno zrakoplovstvo dobiva prva dva F-35I "adir" (F-35I "Moćni"). Još šest F-35I lovaca stiže u Izrael u 2017. Izraelska verzija F-35I je jedinstvena po širokoj upotrebi (izraelske) elektroničkih sustava koji ce pruziti sve dosad postignute mogučnosti elektroničkog ratovanja.

  [You must be registered and logged in to see this image.]
  Foto: Računalna animacija Izraelski F-35I, veća slika / Lockheed Martin

  Svečana promocija prva dva F-35I održat će se tijekom nekoliko mjeseci u Fort Worth, Texas. Nakon provedenih potrebnih testova, zrakoplovi će odletjeti samostalno u Izrael.

  Odmah nakon dolaska, izraelska industrija će upotpuniti F-35I vlastitom elektronikom i softverom. Detalji o izraelskim izmjenama su stroga tajna. Izraelski zrakoplovi, ali će dobiti između ostalog, vlastito zapovjedništvo, kontrolu, komunikacije i računalstvo C4 (zapovijedanje, nadzor, komunikacije i računalstvo) od izraelske tvrtke Izrael Aerospace Industries (IAI), respektivno. Lahav Division.

  Ove dopune, međutim, ne utječu na "jezgru" od elektroničkih, računala i softvera koji su vec ugradjeni i F-35. Izrael može instalirati svoje sustave kroz otvorenu elektroničke zgradi F-35I. Benni Cohen, direktor Lahav uspoređuje uređivanje F-35I instalirati nove programe na mobilne telefone.

  Prema blogu Defence.ru dobije F-35I naprednu komunikacijski sustav koji je u stanju postaviti bilo koji digitalni frekvenciju odašiljanja. Izraelski piloti moći će, na primjer, "poziv" na klasični mobilni telefon na svijetu. Komunikacijski sustav F-35I omogućuju razmjenu podataka i dijeljenje s drugim Izraelski F-16 zrakoplova Netz / Barak / Sufa i F-15 Baz / Ra'am informacija.

  Izrael F-35I također planira razvoj velikog vanjskog spremnika za gorivo. Za Izrael, u rasponu od vojnih zrakoplova vrlo važno, jer mora zadržati sposobnost da intervenira u udarima na ciljeve koji se nalazi tisućama kilometara daleko (npr. U Iranu). U kasnijoj fazi, u suradnji s Lockheed Martin, Izrael planira razviti 35 dodatnih F-konformni tenkove.

  Trenutno Tel Aviv obećao da će kupiti 33 borbenih F-35A Lightning II sa konvencionalnim polijetanjem/slijetanjem. Daljnje opredjeljenje za kupnju 17 F-35A lovaca, Izrael ce mozda podpisati do konca ove. Sve u svemu, Izrael je zainteresiran (bez obveze) na oko 75 F-35A lovaca. No, sve ovisi o pregovorima sa Sjedinjenim Državama o novom paketu vojnu pomoć desetogodišnjem za Izrael.

  Trenutno Američka pomoć istječe 2018. godine, a novi paket (2018-2028) voditi pregovore - Izrael želi još financijska pomoć je s obzirom na kupnju dodatnih F-35I. Izrael je tijekom godina 2008-2018 dobiven iz Washingtona 30 milijardi $, ali sada u idućih deset godina, poziva na $ 40 milijardi.


  Video: Priprema za polijetanje F-35: demonstraciju postupaka na zemlji; Ilustracija / YouTube

  "Sjedinjene Države spremne za nas otpustiti dodatnih zrakoplova F-35 i drugih F-15, kao i drugim tehnikama. Pitanje je da li je iznos jamstva da nam pomogne financirati ne samo tih sposobnosti, ali i mnogi drugi", rekao je na početku travnja, izraelski ministar obrane Moshe "Boogie" Ya'alon, tijekom posjeta sjedištu Lockheed Martin.

  No, Izrael je već izjavio da će kupiti F-35I, čak i bez financijske pomoći od SAD-a. Uz kupnju F-35I Izrael će graditi na domaćem terenu sve održavanje, popravak i logističke objekte kako bi se osigurala sigurnost zrakoplova F-35I samo svoje vlastite.

  "Ovaj avion je u operativnoj službi u Sjedinjenim Američkim Državama i leti više od nekoliko sati - više od 50.000 sati u ispitnom programu", rekao je Moshe Ya'alon. "Naravno, dodajte svoje sposobnosti, svoje znanje i iskustvo u svakom avionu .. .. Ja sam vrlo sretan da znamo kako održavati kvalitativnu vojnu prednost Izraela obrambene snage i izraelske zračne snage kroz stjecanje ovih važnih zrakoplova. "

  Prema načelnik Glavnog stožera izraelske ratnog zrakoplovstva brigadni general Tal Kalman, prvi izraelski eskadrile dostigao početnu operativnu sposobnost MOO (Inicijalna operativna sposobnost), ograničenu sposobnost za borbu protiv implementacije, krajem 2017. Izraela će postati prvi stranoj zemlji proglašenja MOO-a.

  Izvor: FEP/Armadny Noviny

  [You must be registered and logged in to see this link.]

   Sada je: pon oľu 20, 2023 4:56 pm.